En İyi Boşanma Kitabı Çocuklarını Seven Anne-Babalar İçin Beş Ders pdf – Yandex indir

tarafından
29
En İyi Boşanma Kitabı  Çocuklarını Seven Anne-Babalar İçin Beş Ders  pdf – Yandex indir

Boşanma, birçok açıdan zorlu bir süreçtir. Bu süreçte ebeveynler çocuklarını yaşadıkları zorluklardan korumak isterler ancak bu konudaki bilgi kaynakları sınırlıdır. Bu kitap; boşanma sürecinde ve sonrasında yaşanabilecek olumsuz durumlarda ebeveynlerin çocuklarına nasıl yaklaşabileceklerini, eski eşleriyle ortaya çıkabilecek sorunlarda nelere dikkat etmeleri gerektiğini ve çocuklarıyla iletişimlerindeki kritik noktaları işlemektedir. Kitap beş bölümden oluşmakta olup anne babaların hayalleri ile gerçekleri arasındaki farklara, kendi kendilerine nasıl yardım edebileceklerine, çocuklarını nasıl dinleyebileceklerine, eski eşleriyle nasıl sağlıklı bir iletişim kurabileceklerine ve bütün boşanma sürecinin çocukları genel olarak nasıl etkileyebileceğine ışık tutmaktadır. Bir uygulama kitabı olarak tasarlandığı için kritik zamanlarda neler yapabileceklerine dair anne babalara yön gösterecek çok sayıda etkinlik içermektedir. Adında içerdiği gibi çocuklarını seven anne babalar için en iyi boşanma kitabı olmaya adaydır. Aile danışmanlarına, psikolojik danışmanlara, psikologlara, okul psikolojik danışmanlarına ve boşanma davalarında çalışan uzmanlara yardımcı olacaktır.

Evlilik ve boşanma süreçleri zamansal ve kültürel olarak birçok farklılık taşıyıp değişse de ebeveynlerin çocuklarıyla ilişkisi, hâlâ çocukların gelişimi için en önemli faktör olarak karşımızda duruyor. Bu uygulama kitabı, boşanma sürecinin olumsuzluklarından çocuklarını korumak isteyen anne babalar ve onlara yardımcı olabilecek ruh sağlığı uzmanlarına çok yardımcı olacaktır.
Prof. Dr. M. Engin Deniz
 

En İyi Boşanma Kitabı Çocuklarını Seven Anne-Babalar İçin Beş Ders isimli 148 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve NOBEL YAŞAM yayınevinin 31.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

En İyi Boşanma Kitabı Çocuklarını Seven Anne-Babalar İçin Beş Ders pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.