Çocuklarla Konuşma Sanatı Çocuklarda Merhameti, Yaratıcılığı ve Özgüveni Geliştirmenin Pratik Yolları pdf – Yandex indir

tarafından
23
Çocuklarla Konuşma Sanatı  Çocuklarda Merhameti, Yaratıcılığı ve Özgüveni Geliştirmenin Pratik Yolları pdf – Yandex indir

Bu kitap, çocuklarla daha etkili iletişim kurulabilmesi için tecrübelere dayalı yöntemler sunan ve çocukların, çatışması az, neşesi bol, huzurlu ilişkiler geliştirmelerine olanak tanıyan bir rehber.
Bilim; çocuklarımızın bağımsız, özgüvenli, nazik, empati sahibi ve mutlu olmalarını sağlamanın en iyi yolunun, onlarla konuşmak olduğunu gösterse de çoğu zaman ebeveynler ya da eğitimciler iletişim kurmakta sorun yaşıyor. Konuşmalar değersiz, zoraki ya da çatışmalarla dolu olabiliyor.
Harvard Üniversitesi öğretim üyesi, konuşma patoloğu ve bir anne olarak Rebecca Rolland Çocuklarla Konuşma Sanatı’nda yetişkinlere, her yaştan çocukla verimli ve faydalı iletişim kurabilmenin ya da gelişme çağındaki çocukları iletişim kurmaya ikna etmenin yollarını sunuyor. Ayrıca nitelikli iletişimin, çocuk gelişiminde ihtiyaç duyulan yetenek ve kapasiteyi geliştirme üzerindeki etkisini gözler önüne seriyor.
 

Çocuklarla Konuşma Sanatı Çocuklarda Merhameti, Yaratıcılığı ve Özgüveni Geliştirmenin Pratik Yolları isimli 440 sayfadan oluşan kitap ; Dr. Rebecca Rolland tarafından yazılmış ve SAY YAYINLARI yayınevinin 17.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Çocuklarla Konuşma Sanatı Çocuklarda Merhameti, Yaratıcılığı ve Özgüveni Geliştirmenin Pratik Yolları pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.