Matematik Öğretimine Bilgi Ve İletişim Teknolojilerinin Entegrasyonu Konusunda Paydaş Görüşleri pdf – Yandex indir

tarafından
27
Matematik Öğretimine Bilgi Ve  İletişim Teknolojilerinin Entegrasyonu Konusunda Paydaş Görüşleri pdf – Yandex indir

Matematik öğretimi, her zaman eğitim dünyasının temel taşlarından olmuştur. Ancak günümüzde, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin (BİT) matematik öğretimde öğrencilerin temel matematik prensiplerini anlama yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olacak şekilde tasarlanmasında önemli bir rol oynamaktadır. Bu bağlamda ilköğretim matematik öğretmeni adayları, bu dönüşümün ön saflarında yer almaktadırlar.
Bu kitap, matematik öğretmeni adaylarının BİT entegrasyonuna yönelik olumlu görüşlerini inceleyen kapsamlı bir araştırmanın sonuçlarını sunmaktadır. Araştırmanın ortaya koyduğu bulgular, geleceğin matematik öğretmenlerinin BİT araçlarını ve yaklaşımlarını benimseme konusundaki durumlarını ortaya koymaktadır.
 
Kitap, matematik öğretmeni adaylarının BİT entegrasyonuna bakış açısını detaylı bir şekilde ele alırken, aynı zamanda eğitimciler, okul yöneticileri ve politika yapıcıları için değerli öneriler sunmaktadır.
 

Matematik Öğretimine Bilgi Ve İletişim Teknolojilerinin Entegrasyonu Konusunda Paydaş Görüşleri isimli 126 sayfadan oluşan kitap ; Tayfun Tanyeri tarafından yazılmış ve GECE KİTAPLIĞI yayınevinin 09.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Matematik Öğretimine Bilgi Ve İletişim Teknolojilerinin Entegrasyonu Konusunda Paydaş Görüşleri pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.