Vulgar Viking 4 / Müthiş Ejderha Avcısı pdf – Yandex indir

tarafından
21
Vulgar Viking 4 / Müthiş Ejderha Avcısı pdf – Yandex indir

Vulgar yine heyecan dolu bir maceranın peşinde!
Kral Olaf, Uyuntu Köyü sakinlerine bir sürpriz yaparak yarışma düzenliyor: Yetenek Yarışması!
Vulgar ne yapacağına bir türlü karar veremiyor: Koltuk altıyla PIRTlamak mı, gübre topları sektirmek mi yoksa aynı anda iki taş kurabiyeyi ağzına sığdırmaya çalışmak mı? Nihayet gerçek bir Viking gibi davranmaya karar veriyor! Ancak işler pek de umduğu gibi gitmiyor…
Vulgar, Knut ve Freya’yla hem korkunç hem de kahkaha dolu bir maceraya hazır mısın?
 
Kronik Çocuk’un yeni macera serisi Vulgar Viking, Fatih Erdoğan çevirisiyle okurlarıyla buluşuyor!
 
Bu 6 kitaplık seri, Odin Redbeard’ün kaleminden çıkan hikâyelerle ve Sarah Horne’un harika çizimleriyle hayat buluyor. Vikinglerin olağanüstü dünyasına adım atarken, dostluğu, cesareti, macerayı ve eğlenceyi bir arada bulacaksınız.
 
Bu kitaplar, sadece eğlenceli hikâyeleri ve canlı çizimleri değil, aynı zamanda Viking kültürü hakkında da birçok ilginç bilgi içeriyor. Bu seri ile Viking gemileri, ejderhalar ve kahramanlarla dolu maceraların yanı sıra, tarihin en muhteşem karakterleriyle de tanışacaksınız.
 
Eğer Vikingler hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsanız, Vulgar Viking serisini mutlaka okumalısınız! Bu kitaplar, her yaştan okuyucunun keyifle okuyabileceği inanılmaz bir macera serisi. Bu özelliğiyle diğer çocuk kitaplarından ayrılan seri, çocukların okuma alışkanlıklarını güçlendirecek ve hayal güçlerini besleyecek.
 
Hazır mısınız? Vikinglerin dünyasına adım atmak için Vulgar Viking serisini keşfetmeye başlayın!
 

Vulgar Viking 4 / Müthiş Ejderha Avcısı isimli 96 sayfadan oluşan kitap ; Odin Redbeard tarafından yazılmış ve KRONİK KİTAP yayınevinin 11.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Vulgar Viking 4 / Müthiş Ejderha Avcısı pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.