Son Sürat pdf – Yandex indir

tarafından
21
Son Sürat pdf – Yandex indir

“Aylarımız veya yıllarımız olmayabilir ama anlarımız var. Binlerce, hatta on binlerce.”
 
Kacey Dawson; hayatını hep uç noktalarda yaşamış, fevri, gözü kara, genç bir kadındır. Gelecek vaat eden bir müzik grubunun baş gitaristi olarak şöhrete ve zenginliğe ulaşmasına ramak kalmıştır. Ancak gerçek bir müzisyen olma isteği ile rock yıldızı olmanın ışıltılı ama alkole boğulmuş yolunda bir çıkış aramaya çalışmaktadır.
Jonah Fletcher’ın ise vakti giderek tükenmektedir. Durumunun ümitsiz olduğunu bilen genç adam, kendini sayılı aylarını en iyi şekilde değerlendirmeye adamıştır. Planları arasında prestijli bir sanat ga- lerisinde cam enstalasyonunu gerçekleştirmek vardır. O güne kadar bu planı sekteye uğratacak bir şeyle karşılaşacağına ihtimal vermemiştir. Ta ki koltuğunda sızıp kalan, çılgın ve ihtiraslı rock gitaristine aşık olana kadar…
 
Ancak ikisi de sadece birkaç saat içerisinde hissedecekleri derin bağdan ve bu bağın arkadaşlıktan daha fazlasına son süratle ilerleyeceğinden habersizdir.
 
Son Sürat; tüm kalbinizle sevmenin, fedakârlık göstermenin, aynı anda müthiş bir keder ve mutluluk ya- şamanın ne demek olduğunu anlatan bir hikâye. Okuyucuları gözyaşlarına boğacak bir resital… Kendini bulmanın ve tekrar kaybetmenin hikâyesi. Yani sonsuz aşkın.
Poster ve Ayraç Hediyeli
 

Son Sürat isimli 1288 sayfadan oluşan kitap ; Emma Scott tarafından yazılmış ve LAPİS YAYINCILIK yayınevinin 28.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Son Sürat pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.