Geri Çekiliş Afganistan, Irak, Libya ve ABD İktidarının Kırılganlıkları pdf – Yandex indir

tarafından
16
Geri Çekiliş Afganistan, Irak, Libya ve ABD İktidarının Kırılganlıkları pdf – Yandex indir

Vijay Prashad’la  birlikte gerçekleştirilen bu son çalışma ABD’nin yürüttüğü çirkin savaşlar konusunu işlemeye devam ediyor. Vijay’ın ilerici çevreleri küresel mücadeleler  içindeki konumlarımız hakkında daha keskin bir anlayış geliştirmesi gerektiğine dair ısrarını uzun zamandır takdir ediyorum. En önemli iki çağdaş entelektüelimiz arasında geçen bu son derece ilgi çekici diyalog bizi ABD’nin Afganistan’da geri çekilişinin ertesinde yaşam, toprak ve kaynaklar üzerinde yaratılan yıkıcı hasar ve Irak ile Libya’da aynı ölçüde engellenebilir ve gereksiz savaşlarla bağlantılara ilişkin medyanın ilgisizliği karşısında meydan okumaya teşvik ediyor. Bu askeri istilaları üreten ve yeniden üreten resmi politikalar ve pratiklerin zamanı ve politik partileri kesen sürekliliklerini vurgulayan ve bize dünyanın geleceği için elimizdeki en iyi fırsat olarak enternasyonalist bir perspektif sunan bu aydınlatıcı kitap için Noam ve Vijay, size teşekkür ederim.
Angela Y. Davis
 

Geri Çekiliş Afganistan, Irak, Libya ve ABD İktidarının Kırılganlıkları isimli 135 sayfadan oluşan kitap ; Noam Chomsky tarafından yazılmış ve SCALA YAYINCILIK yayınevinin 31.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Geri Çekiliş Afganistan, Irak, Libya ve ABD İktidarının Kırılganlıkları pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.