Yeni Dijital Teknolojiler Ve Dijital İnovasyon Yönetimi pdf – Yandex indir

tarafından
54
Yeni Dijital Teknolojiler Ve Dijital İnovasyon Yönetimi pdf – Yandex indir

Yeni dijital teknolojiler, dijital teknolojilerin etkilerini çoğaltmak için bir araya gelmelerini sağlayan dijitalleşme ve bağlanabilirlikten yararlanan bir grup yeni teknolojidir. Bu yeni dijital teknolojiler; Büyük Veri Analitiği, Nesnelerin İnterneti, 3D Baskı, Dijital İkizler, Siber Güvenlik, Sanal Gerçeklik, Artırılmış Gerçeklik, Bulut Bilişim, Blok Zinciri, Yapay Zekâ ve Robotik Teknolojiler’in öncülüğünde çok yüksek entegrasyonu ve bağlantılı bir ortamını temsil etmektedir. Bu teknolojilerin getirdiği akıllı ve birbirine bağlı iş yapma anlayışı, yeni iş modellerinde, yeni ürünlerde/hizmetlerde ve gitgide birbirine yakınlaşarak etkileşen iş süreçlerinde benzeri görülmemiş bir inovasyon fırsatı yaratarak yeni bir inovasyon türü olarak “Dijital İnovasyon” un gelişimini hızlandırmıştır.
Dijital inovasyon, dijital teknolojilerin yarattığı gelişmelerin ekosistemin bütününde birlikte yeni fikirlerin, ürünlerin/hizmetlerin, süreçlerin ve uygulamaların keşfedilmesi ve yaratılmasında dijital ve fiziksel bileşenleri bir araya getirmedeki bütün yenilik alanlarını ifade etmektedir. Dijital inovasyon; etkileşimde bulunulan her ortamın izini veri analitiği ile takip etme, yeni dijital iş modelleri oluşturma, sosyal medya girişimleri yaratma, müşteri deneyimini iş süreçlerine en hızlı şekilde aktarma, verimliliği artırma, her zamankinden daha çok kişiselleştirme ve bir ekosistemin yaratıcı gücünden daha fazla yararlanma olanağı sunmaktadır. Dijital inovasyon yönetiminde; geleceğin mesleklerine yönelik gelişime hazır dijital becerilerle donatılan iş gücü, dijital teknolojilerden yararlanma anlayışı yüksek dijital liderler, dijital müşteri deneyimlerinde yola çıkan yeni iş uygulamaları, iş ortamını bütün paydaşlarla birlikte tasarlayan ve dönüştüren bir dijital kültür ve işbirliğini kolaylaştıran bir dijital ekosistem ön plana çıkmaktadır. 
 

Yeni Dijital Teknolojiler Ve Dijital İnovasyon Yönetimi isimli 346 sayfadan oluşan kitap ; Zümrüt Ecevit Satı tarafından yazılmış ve DER YAYINLARI yayınevinin 19.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yeni Dijital Teknolojiler Ve Dijital İnovasyon Yönetimi pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.