Güzelliğin Dili pdf – Yandex indir

tarafından
34
Güzelliğin Dili pdf – Yandex indir

Her çağda güzellik anlayışı değişse de genel kurallar hep aynıdır. Biyolojik yaşlanma kaçınılmaz. Onu durduramayız. Amaç yaş alırken hayatı keyifli hale getirmek. Güzel geldik dünyaya, dönüşümüz de güzel olsun. Güzellik, kişisel bakım sadece kadınlara has bir özellik değildir. Erkekler de kendine olan saygısı gereği bakımlı olmak zorundadır.
Güzelleşmek için kozmetiğe ihtiyacımız yok. Evimizde elimizin altındaki doğal malzemelerle pratik, doğal ve ekonomik olarak güzelleşebiliriz. Bize düşen; neyi, nerede, nasıl kullanacağımız!.. Herkes kullanabilsin diye siz değerli okuyucularımıza, denenmiş, kolay reçete veriyoruz.
Çirkin insan yoktur, bakımsız insan vardır. “Zamanım yok, çalışıyorum, yorgunum!” demeyin. Yaparken, uygularken zevk alacaksınız. Her canlının bir yaşam döngüsü vardır. Dış güzelliğin yanında iç güzelliği, ruh, beden ve zihni de pozitif yönlendirirsek yaş alır ama yaşlanmayız. Sloganımız “YEMEDİĞİNİ SÜRME”
 

Güzelliğin Dili isimli 208 sayfadan oluşan kitap ; Şerife Bozoğlan Eker tarafından yazılmış ve ÇİMKE YAYINLARI yayınevinin 08.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Güzelliğin Dili pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.