Alo, Ben Karaciğer Organlarımızın Gizli Sinyallerini Duymayı Nasıl Öğreniriz? pdf – Yandex indir

tarafından
28
Alo, Ben Karaciğer  Organlarımızın Gizli Sinyallerini Duymayı Nasıl Öğreniriz? pdf – Yandex indir

Hafife Alınan Organlarımız Aslında Bizlere Neler Anlatıyor?
 
Her gün farkında olmadığımız binlerce şey yaparız. Yürür, nefes alır, yemek yer ve bu arada kalbimiz de atmaya devam eder. Peki ya bu olağanüstü işleyişte yer alan küçük ama bir o kadar da önemli organlarımız hangileridir sizce?
 
Andrea Freund ve Lucia Schmidt; Alo, Ben Karaciğer adlı kitaplarında vücudumuzun her bir parçasının nasıl birbiriyle uyum sağladığını anlatırken sıklıkla göz ardı ettiğimiz bu küçük organların arasındaki iletişimi gözler önüne seriyor ve kendi bedenimizin dilini çözerek günlük işleyişimizi nasıl daha iyi anlayabileceğimize dair ipuçları veriyor.
 
Eğer kendi vücudunuzun sırlarını keşfetmek ve onunla daha derin bir bağ kurmak istiyorsanız bu kitap size yepyeni bir bakış açısı sunmakla kalmayıp aynı zamanda eşsiz bir rehbere dönüşecek. Üstelik sağlıklı yaşamın kapılarını aralarken organlarımıza olan minnettarlığınız artacak ve vücudumuz hakkında harika bir keşfe çıkacaksınız.

 
 

Alo, Ben Karaciğer Organlarımızın Gizli Sinyallerini Duymayı Nasıl Öğreniriz? isimli 204 sayfadan oluşan kitap ; Andrea Freund tarafından yazılmış ve EPSİLON YAYINEVİ yayınevinin 21.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Alo, Ben Karaciğer Organlarımızın Gizli Sinyallerini Duymayı Nasıl Öğreniriz? pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.