Kur’an’ın Anahtarı Fatiha Suresinin Tefsiri pdf – Yandex indir

tarafından
17
Kur’an’ın Anahtarı  Fatiha Suresinin Tefsiri pdf – Yandex indir

Fatiha suresi, günde beş vakit kılınan namazların her rekâtında 40 defa okunan bir suredir. Zira Fatihasız namaz olmaz. Ortalama 40 dakika sürdüğü düşünülürse her okuyuşunda aralıklarla insan, yaratıcıya istikametini gösteriyor. “Ya Rabbi senin emrettiğin istikamette, Kâbe’ye dönüyorum. Kâbe bedenimin, Fatiha kişiliğimin kıblesidir. Yolumu yönümü şaşırmadım. Fatiha benim hayat yolculuğumun, iman direksiyonudur. Direksiyonu sağa veya sola kırmadan, senin cizdiğin sırat-ı müstakim yolunda kaza yapmamıza engel olması için namazlarımda Fatiha ile senden yardım talebinde bulunuyorum” diyor. Bir Müslüman
Fatiha’yı bir ay boyunca 1200, bir yıl boyunca da 14400 defa, 40 yılda ise 576000 defa okumuş oluyor. Düşünün, 40 yıl boyunca okuduğu Fatiha’yı, ‘Allah benden niçin her gün 40 defa okumamı istiyor acaba?’ diye akletmeyen o kadar çok Müslüman varki. Namazını Fatiha ile kılıp, ticaretini şeytanca yapan çok insan var. Etrafımızda namazını Fatiha ile kılıp çok rahat yalan söyleyebilen insanlar var. Allah Resulünün: “Aldatan bizden değildir” emir ve fermanına rağmen, Fatiha ile namazını kılıp insanları aldatan ve kandıranlar var. Müslüman özüyle sözüyle doğru olmalıdır. Asla hiçbir kimseyi kandırmamalı, aldatmamalıdır.
 

Kur’an’ın Anahtarı Fatiha Suresinin Tefsiri isimli 312 sayfadan oluşan kitap ; Bünyamin Şimşek tarafından yazılmış ve KİTABE YAYINLARI yayınevinin 24.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kur’an’ın Anahtarı Fatiha Suresinin Tefsiri pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.