Çocuğum Büyümeden pdf – Yandex indir

tarafından
12
Çocuğum Büyümeden pdf – Yandex indir

Çocuk büyütmek hem çok keyifli hem de çok zorludur. Yorgun, kafası karışık ve en iyisini yapmaya çalışan anne-babalar olarak, lohusalıktan yetişkinliğe uzanan bir yolda emzirme, bağ kurma, çocuğun fiziksel, ruhsal, zihinsel gelişim takibi, uyku, beslenme, tuvalet alışkanlığı, yeni kardeşe hazırlık, davranış problemleri, kreş/anaokulu/ilkokul dönemleri, ödev, arkadaş ilişkileri, aile içi etkili iletişim, oyuncak seçimi, çocukla hangi konuda nasıl konuşulacağı, nasıl davranılacağı gibi bir çok konuyla karşı karşıya kalırız.
 
Üstelik ne kadar çabalarsak çabalayalım, ne kadar iyi anne-babalar olursak olalım, çocuğumuz kaç yaşında olursa olsun yetersiz, çaresiz hissederiz.
 
Çocuğum Büyümeden kitabı tam da buradan yola çıkarak Çocuk Gelişim Uzmanı Havva Gündoğan Eser tarafından tüm ebeveynlerin yoluna ışık tutmak ve tüm çocukların kalbine sevgi ile dokunmak amacıyla yazıldı.
  
Çocuğum Büyümeden her yaştan çocuğu olan anne-babalar için yıllarca okunacak bir baş ucu eseri niteliğinde.
 
“Bu kitap; çocuklarının macera dolu büyüme ve gelişme yolculuğundaki sevgi ve güven dolu duraklarda verilecek molalar eşliğinde ebeveynlere önemli bir rehberlik sunuyor.”
Çocuk Gelişimi Dr. Öğr. Üyesi Alper Yusuf Köroğlu
 
 
“Havva Gündoğan Eser’in bu kitabında yer verdiği bilgilerin, tüm ebeveynlere yol göstereceğine yürekten inanıyorum.  Kendisinin çocuk gelişimi ve eğitimi alanında mesleğe yeni  adım atacak olan ve yine bu alanda bilgi sahibi olmak isteyen tüm okurlarıyla, bilgi ve tecrübesini  cömertlikle  paylaşması da takdire şayan.”
Psikolog Sühan Karip Yıldız
 

Çocuğum Büyümeden isimli 336 sayfadan oluşan kitap ; Havva Gündoğan Eser tarafından yazılmış ve MÜPTELA yayınevinin 18.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Çocuğum Büyümeden pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.