2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Coğrafya Soru Bankası pdf – Yandex indir

tarafından
38
2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Coğrafya Soru Bankası pdf – Yandex indir

 Kitabın dijital formatına erişim sağlayabilir.
. Testleri çözebilir.
. Video çözümleri izleyebilir.
Hibrit kitapta yer alan tüm sorular, uzman eğitmen kadrosu tarafından tek tek etiketlendirilmiştir. Yapay zekâ arti ile bu etiketler devamlı olarak haberleşmektedir ve hangi materyalin hangi öğrenme faaliyetinin temel yapıtaşı içerisinde yer alması gerektiği tespit edilmektedir.

Kullanıcılar testleri “Hibrit Kitap” üzerinden çözerek öğrenme durumlarını takip edebilmektedir.
Ayrıca Soru Robotu’nda yer alan 600+ soru içerisinden kendinize testler oluşturabilir ve öğrenmenizi destekleyebilirsiniz.

Hibrit kitaba erişim 2024 sınav tarihinde sona erecektir.

Sevgili Adaylar,
Ezberbozan Coğrafya Soru Bankası, KPSS’nin branşlarından biri olan Coğrafya dersindeki eksiklerinizi gidermek amacıyla hazırlanmıştır. Kitabımızda ÖSYM’nin uygulamış olduğu sınavlarda sorulmuş sorular baz alınarak her türlü soru tipine yer verilmiştir. Böylece soru tiplerini tanıyacak ve sınavlarda sorulduğunda rahatlıkla çözebileceksiniz.
 
Sizlere yardımcı olması dileği ile
 

2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Coğrafya Soru Bankası isimli 168 sayfadan oluşan kitap ; Komisyon tarafından yazılmış ve PEGEM AKADEMİ YAYINCILIK yayınevinin 21.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Coğrafya Soru Bankası pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.