Dikkat Zeka (2 Yaş) – Disiplinler Arası Bağlantı Sistemi (DBS) pdf – Yandex indir

tarafından
22
Dikkat Zeka (2 Yaş) – Disiplinler Arası Bağlantı Sistemi (DBS) pdf – Yandex indir

Bu kitap dikkati, öğrenmeyi, düşünme becerilerini, motivasyonu, çalışma verimliliğini artırma adına geliştirilmiştir. Okul hayatında ve günlük hayatta problemlere yaratıcı çözümler üretilmesine yardımcı olmanın yanında içerikler oluşturulurken kullanılan ‘’Disiplinlerarası Bağlantı Sistemi’’ ile çocukların günlük hayattaki karmaşık problemlere yönelik farklı bilgi ve deneyimleri bir arada kullanabilmelerini sağlamaktadır.
Dikkat–Zekâ, uzman kişiler tarafından SCAMPER öğrenme tekniği ve Disiplinlerarası Bağlantı Sistemi gibi bilimsel tekniklerden yola çıkarak hazırlanmış çalışmalardan oluşmaktadır.
 Bu set sayesinde üretkenliğin dört temel boyutu olan akılcılık, esneklik, özgünlük ve zenginleştirme etkinlikleri ile çocuklar, doğuştan gelen kapasitelerini en yüksek verimlilikte kullanabilmek için ihtiyaç duyduğu kazanımları eğlenceli ve zevkli aktiviteler eşliğinde edinecektir.
 

Dikkat Zeka (2 Yaş) – Disiplinler Arası Bağlantı Sistemi (DBS) isimli 48 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve DİKKAT ve ZEKA AKADEMİSİ yayınevinin 12.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Dikkat Zeka (2 Yaş) – Disiplinler Arası Bağlantı Sistemi (DBS) pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.