Çakralar ve Hayvanlar Karıncadan Çalıkuşuna 50 Hayvan ile Kişisel ve Ruhsal Gelişim Rehberi pdf – Yandex indir

tarafından
79
Çakralar ve Hayvanlar  Karıncadan Çalıkuşuna 50 Hayvan ile Kişisel ve Ruhsal Gelişim Rehberi pdf – Yandex indir

Ruhunuzu Hayvanlar Aleminin İçsel Enerjisiyle Keşfedin
Yeryüzündeki tüm hayvanlar, insan dostları için bilgelik ve öğretici derslerle doludur. Bu yüzden bağlantı kurduğunuz hayvanlarla iletişiminizi geliştirmek hem ruhen hem de bedenen, zindeliğinizi geliştiren önemli ve bir o kadar da eğlenceli bir aktivitedir. İşte sizin için kitaptan birkaç örnek:
 
Kalp çakranızda ayıyla bağlantı kuruyorsanız, iyileşme ve toparlanma dönemi için kendi mağaranıza dönmeniz gerekebilir.
 
Kalbinizi açmak ve kabuğunuzdan çıkmak için desteğe ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda kalp çakrasındaki kaplumbağayı çağırın.
 
Bilincin daha yüksek alemlerine yolculuk yaparken taç çakradaki kelebekle çalışın ve orada bulduğunuz güzelliklerle yeniden bağlantı kurun.
 
Bu kitapta, yedi çakranın her biri için elli hayvanın çakra yorumlarını göreceksiniz. Çakra bilgeliğini hayatınıza katabilmek için gerekli ipuçları ve tekniklerle birlikte size bu konuda rehberlik edecek kişisel dönüşüm hikâyelerini keşfedeceksiniz. Tüm bu içgörüler sizin için önemli olan hedeflere odaklanmanızın yanı sıra sizi geride tutan manevi yüklerinizi fark etmeniz için de eşsiz bir bakış açısı sunacak.
 

Çakralar ve Hayvanlar Karıncadan Çalıkuşuna 50 Hayvan ile Kişisel ve Ruhsal Gelişim Rehberi isimli 248 sayfadan oluşan kitap ; Angelica Stuart tarafından yazılmış ve MONA KİTAP yayınevinin 13.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Çakralar ve Hayvanlar Karıncadan Çalıkuşuna 50 Hayvan ile Kişisel ve Ruhsal Gelişim Rehberi pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.