Zamansız pdf – Yandex indir

tarafından
46
Zamansız pdf – Yandex indir

Swayze, babasının ölümünden bu yana psikolojik destek almaktadır. Bir gün, seans bitiminde çok yakından tanıdığına emin olduğu Nate ile karşılaşır ve ona selam verir. Nate onu tanımaz, Swayze de tam olarak nereden tanıştıklarını bir türlü anlatamaz. Çünkü kendisi de bilmiyordur. Aynı gün, bebek bakıcılığı için gittiği iş görüşmesinde, genç kadının karşısına yine Nate çıkar. Tuhaf olan, Swayze’nin Nate hakkında her şeyi bilmesi ama nereden bildiğini kendine bile açıklayamamasıdır. Ondan on beş yaş daha küçük olmasına rağmen Nate’in çocukluğuna dair her şeyi çok net bir biçimde hatırlıyor, jest ve mimiklerinden ne hissettiğini anlayabiliyordur. Nate’i başka bir hayatta tanımış ve âşık olmuş gibidir.
 
Bu, Swayze için karışık bir durumdur; çünkü ilk gördüğü an âşık olduğu harika bir sevgilisi vardır. Griffin’i kaybetme düşüncesi dahi onu mahvederken işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Önceki hayatının anıları ile şimdiki hayatının aşkı arasında kalan genç kadın bu gizemi çözebilecek midir?
 

Zamansız isimli 328 sayfadan oluşan kitap ; Jewel E. Ann tarafından yazılmış ve NEMESİS KİTAP yayınevinin 19.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Zamansız pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.