Stop Motion Çocuklarla Sinema pdf – Yandex indir

tarafından
24
Stop Motion  Çocuklarla Sinema pdf – Yandex indir

Stop Motion – Çocuklarla Sinema kitabıyla sinemayı var eden oldukça temel bir yöntem olan stop motion’la tanışacaksınız. Kitap, çocuklar ve gençler için tasarlandı ancak bu konuya ilgi duyan her yaştan sinema meraklısı için de faydalı bir kaynak.
 
Bir film yapım sürecini “Çekim Öncesi Hazırlık”, “Çekim” ve “Çekim Sonrası” olmak üzere üç temel başlıkta ele alan Stop Motion – Çocuklarla Sinema kitabıyla, bir animasyon film fikrinin oluşmasından senaryosunu yazmaya, karakter ve sahne hazırlığından çekimine varıncaya dek temel bilgileri edineceksiniz. Ayrıca filme ses ve müzik eklemekten jeneriğini oluşturmaya, görsel efektlerin uygulanmasından sosyal medyada yayınlanmasına kadar geçen süreci de deneyimleyerek kendi animasyon filminizi kolaylıkla tasarlamak ve gerçekleştirmek için en gerekli adımları öğrenmiş olacaksınız. Gerisi sizin hayal gücünüze kalıyor.
 

Stop Motion Çocuklarla Sinema isimli 96 sayfadan oluşan kitap ; Gürşat Özdamar tarafından yazılmış ve DİNOZOR ÇOCUK yayınevinin 07.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Stop Motion Çocuklarla Sinema pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.