Yula Sırlar Dağı pdf – Yandex indir

tarafından
20
Yula Sırlar Dağı pdf – Yandex indir

Kimek, her şeyin bitiği aynı zamanda başladığı yer…

Kimekliler, her zamanki gibi sıradan bir gün yaşıyorlardı. Kulakları sağır eden çığlık sesleri duyulana kadar.

Kimek’te, o gün aniden gökyüzü kararır ve her yer çığlık sesleri ile yankılanır. Ne olduğu anlaşılamadan, Kimek, ateş almaya başlamıştır. Görünürde hiçbir varlık yoktur. Var olan tek şey gökyüzünden gelen çığlık sesleridir. Çığlıklar kesildiğinde Kimek harabeye dönmüştür.

Kimek artık yaşanabilir bir yer olmaktan çıkmıştır. Ve çığlık sesleri hâlâ devam etmektedir. Halk, yaşanabilir bir yer bulmak zorundadır. Ama bu o kadar kolay olmayacaktır.

Sonunda yaşayabilecekleri bir dağ bulurlar. Artık, Kimek’i terk etme zamanı gelmiştir. Çaresizce o dağa yani Sırlar Dağı’na giderler. Yıllar sonra Sırlar Dağı’nda tuhaf olaylar baş gösterir.

Yula ve arkadaşları, yaşadıkları gizemleri çözmek için dağdan gizlice çıkarlar. Kimek’e gizin başladığı yere giderler. Fakat onları bekleyen tek şey gizemli çığlıklar değildir. Çözmeleri gereken çok şey vardır…
 

Yula Sırlar Dağı isimli 142 sayfadan oluşan kitap ; Fatma Güneş Yıldırım tarafından yazılmış ve MERGEN YAYINLARI yayınevinin 06.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yula Sırlar Dağı pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.