Beyaz Yalanlar pdf – Yandex indir

tarafından
17
Beyaz Yalanlar pdf – Yandex indir

Her aşk ikinci bir şansı hak eder mi?

Ünlü hokey oyuncusu ve takım kaptanı Rook her yerde tanınmaktan, sırf şöhreti nedeniyle yanında olan kadınlardan bunalmıştır. Kafa dinlemek ve bir aile geleneğini yerine getirmek için Alaska’ya gitmeye karar verir. Yolculuk sırasında çok etkileyici bir kadın –kelimenin tam anlamıyla– kucağına düşünce eline kaçırılmayacak bir fırsat geçer: Bu mükemmel kadın onun kim olduğunu bilmiyordur. Tatil yapacakları kulübelerin birbirine yakın olması da kaderin başka bir oyunudur.

Rook ve Lainey kendi kozalarında mutlu ve ateşli bir ay geçirirler. Ancak yalanla başlayan bu hikâye, genç adamın acil bir ailevi mesele yüzünden geri dönmesiyle yarıda kalır. İkisi de birbirlerine ulaşmanın bir yolunu bulamazlar.

Bir yıl sonra tesadüfi bir şekilde karşılaşırlar. Rook’un itiraf etmesi gereken bir yalan, Lainey’in ise sakladığı bir sır vardır. Kader onları ikinci kez buluşturduğunda, cevabını bulmaları gereken büyük bir soruyla karşı karşıya kalırlar: Her aşk ikinci bir şansı hak eder mi?

“Helena Hunting, Beyaz Yalanlar’da okurları duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Seksi ve yürek ısıtan bir roman!”

New York Times çoksatan yazarı Elle Kennedy
 
 

Beyaz Yalanlar isimli 312 sayfadan oluşan kitap ; Helena Hunting tarafından yazılmış ve NEMESİS KİTAP yayınevinin 07.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Beyaz Yalanlar pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.