Yeni Nesil Pazarlama Kanalı Sosyal Medya pdf – Yandex indir

tarafından
21
Yeni Nesil Pazarlama Kanalı Sosyal Medya pdf – Yandex indir

İnternetin toplumsal ve ekonomik alanda yaratmış olduğu değişimler uzun süredir konuşulmaktadır. Bu değişim özellikle, 2004 yılında Web 2.0 teknolojisinin hayatımıza girmesiyle daha hızlı bir şekilde hissedilmeye başlanmıştır. Web 2.0, sosyal ağ platformları, blog siteleri, wikiler, forum mecraları, fotoğraf ile video paylaşımı siteleri, ortak etiketleme ve sosyal imleme vb. platformları içerecek şekilde büyümeye neden olmuştur.
İnternet, insanların özellikle sosyal medya platformlarında iletişim kurma ile sosyalleşme tarzlarını değiştirmiştir. Sosyal ağlar, insanların daha evvelki arkadaşları, meslektaşları ve mevcut arkadaşlarına ulaşmalarına, yeni arkadaşlar edinmelerine aracılık etmekte ayrıca, aralarında resimler, videolar ve içerik paylaşmalarına fırsat vermektedir.
Sosyal medya son yıllarda belirleyici bir trend olarak ortaya çıkmıştır ve bireyler, topluluklar, hükümet ve işletmeler arasındaki iletişim ve etkileşimleri yeniden yapılandırmaya devam etmektedir. Dijital ekonomiye ilişkin yeni kurallar, daha çok sosyal medyanın çevresinde oluşmaktadır. Bu gelişim ile değişimlere ayak uydurmak isteyen işletmeler de bu kanallarda farklı şekillerde yer almaya çalışmaktadırlar.
 

Yeni Nesil Pazarlama Kanalı Sosyal Medya isimli 173 sayfadan oluşan kitap ; Doç. Dr. Nevin Üzerem tarafından yazılmış ve PARADİGMA AKADEMİ YAYINLARI yayınevinin 04.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yeni Nesil Pazarlama Kanalı Sosyal Medya pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.