Yaban Hayvanları Üretimi (Ders Notları) pdf – Yandex indir

tarafından
15
Yaban Hayvanları Üretimi (Ders Notları) pdf – Yandex indir

Sayın Okuyucu,
Bu kitapta sizlerle buluşmak benim için büyük mutluluk, hepinize teşekkür ediyorum. Bu kitapta yaban hayvanlarının üretimi ve nesli tükenen yaban hayvanlarının koruma programları konularında sizlere bilgi vermeye çalışacağım. Yaptığım araştırmadan elde edebildiğim bilgiye göre ülkemizde Av Yaban Hayatı Programında verilen bu ders için takip edilebilecek müstakil bir kitap bulunmamaktadır. Dersi veren değerli hocalarımız ve siz değerli öğrencilerimize dersi takip edebileceğiniz bir kitap sunabilmek amacıyla bu eseri kaleme aldım.
 
Bu kitaptan; yaban hayvanlarının korunma programları ve üretimleriyle ilgili pratik bilgiler edineceksiniz. Bu bilgiler sayesinde mesleğe atıldığınızda bu konular ile ilgili gerekli teorik bilgiye sahip olacaksınız. Bu bilgiler çalışma hayatında yaban hayvanlarının üretimi ve koruma programlarının uygulanmasında sizlere yardım edecektir. Teorik bilgilerinizi olabildiğince hızlı tamamlamanız meslek yaşantınızda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Tüm değerli hocalarımız ve öğrencilerimiz için bu kitabın yararlı olması dileklerimle…
 

Yaban Hayvanları Üretimi (Ders Notları) isimli 145 sayfadan oluşan kitap ; Prof.Dr. Murat Kibar tarafından yazılmış ve PLATANUS PUBLISHING yayınevinin 31.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yaban Hayvanları Üretimi (Ders Notları) pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.