Kuş ve Kılıç pdf – Yandex indir

tarafından
34
Kuş ve Kılıç pdf – Yandex indir

“Konuşmayacaksın, söylemeyeceksin.
Cenneti ve cehennemi çağırmayacaksın.
Öğrenecek ve gelişeceksin.
Sessiz ol, kızım. Hayatta kal.”
 
Annemin öldürüldüğü ve kehanetiyle herkesi etkilediği gün sonun başlangıcıydı. Ben artık susmalıydım, babamsa kendi hayatını korumak adına benim konuşmadığımdan emin olmalıydı. Zalim kralımız da ruhunu satacak ve oğlunu göklerde kaybedecekti. Güçler dengesi bozulmak üzereydi.
 
Ne krallığın içinde olduğu savaş ne de babamın iktidar hırsı umurumdaydı. Konuşamıyor ya da ses çıkaramıyordum; kılıç kullanamaz ya da bir kralı cezbedemezdim. Ben yalnızca özgür olmak istiyordum. Bir kuş kadar özgür.
 
Kuş ve Kılıç, karakterlerin sizi büyüleyeceği destansı bir aşk hikâyesi. Lanetli varlıkların, hırsın ve sihrin yanı sıra en yüce duygulardan aşkın anlatıldığı bu kusursuz ve heyecan verici romanın her zerresine hayran olduk.”
Totally Booked Blog
 
“Amy Harmon’ın kitaplarının, türünün diğer örnekleri arasında daha yumuşak kaldığını duymuş olabilirsiniz ama kimsenin sizi buna inandırmasına izin vermeyin. Kuş ve Kılıç müthiş ateşli bir kitap.”
Slow Reader’s Blog
 
“Kelimelerin akışına kapılacak, hikâyenin romantizmiyle büyülenecek ve Amy Harmon’ın bu şahane kitabına hayran kalacaksınız.”
—Vilma Gonzalez
 
“Görsel olarak etkileyici ve titizlikle kurgulanmış. Kuş ve Kılıç, beklenmedik bir duygusallıkla dolu.”
Angie and Jessica’s Dreamy Reads
 
“Romantik kurgu kurallarına tamamen sadık kalan bir fantastik.”
Aestas Book Blog
 
“İnsanı daha ilk satırıyla etkisi altına alan ve sonra kalbimizi usulca hayranlıkla dolduran büyüleyici bir roman.” Natasha Is A Book Junkie
 
“Bu sadece fantastik bir kitap değil. Hırs ve güç arasındaki savaşın işlendiği güzel bir aşk hikâyesi.”
The Romance Cover
 

Kuş ve Kılıç isimli 328 sayfadan oluşan kitap ; Amy Harmon tarafından yazılmış ve YABANCI YAYINLARI yayınevinin 21.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kuş ve Kılıç pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.