Çatışma Yönetimi ve Öfke Kontrolü pdf – Yandex indir

tarafından
28
Çatışma Yönetimi ve Öfke Kontrolü  pdf – Yandex indir

Yöneticilerin, çalışanların, bireylerin vs. çalışma ve sosyal yaşam ortamlarında, birbirleriyle iletişimde karşılaştıkları sorunları tanımlayan ve çözümlemede yol ve yöntemleri sunan rehber kitaptır.

Çatışma yönteminin önemi, yıkıcı sonuçların ortaya çıkmaması, moral ve motivasyon açısından etkinlik ve verimliliğin düşmemesi ve hizmet alanlar yönüyle çok önem taşımaktadır.

Sosyal ilişkilerde ve çalışma hayatında çatışma kaçınılmazdır. Önemli olan bu durum, olumlu yönetildiği ve yönlendirildiğinde yaşantımıza modern bir seviye kazandırmasıdır.

Yöneticilerin ve kişilerin uykularını kaçıran, onları en çok meşgul eden, uyum ve koordinasyonu bozan bu durumu, bilimsel hedefleri doğrultusunda yönlendirmek, çatışma yönetim ve stratejilerini amaçları doğrultusunda etkin ve verimli bir şekilde kullanma yöntemlerini sunmaktadır.
 

Çatışma Yönetimi ve Öfke Kontrolü isimli 130 sayfadan oluşan kitap ; Sezer Çavuş tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 31.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Çatışma Yönetimi ve Öfke Kontrolü pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.