Görsel Hafıza Serisi İdari Yargılama Hukuku pdf – Yandex indir

tarafından
14
Görsel Hafıza Serisi İdari Yargılama Hukuku pdf – Yandex indir

Gerek Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavına gerek İdari Yargı Ön Sınavına gerekse Hakimlik ve Savcılık sınavlarına hazırlanırken birçok alanı/dersi/bölümü çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Genel itibariyle çalışma prensibiniz muhtemelen “tek konu kaynağı ama çok soru bankası”dır. Ancak, hazırlandığınız sınavların kapsamının genişliği düşünülünce, çalışılacak konu kaynaklarının AKILDA KALICILIĞI bakımından seçimi önem arz edecektir.
Bu eser ile sizlere çalışmanız gereken bölümleri ZİHİN HARİTASI yöntemiyle, RENKLENDİRİLMİŞ GÖRSELLER, TABLOLAR, ŞEMALAR VE KARŞILAŞTIRMALI TABLOLAR kullanarak sunduk. Böylelikle, bu eser ile hem AKILDA KALICILIĞI artırmayı hem de çalışırken DAHA SERİ bir şekilde çalışmanızı hedefledik. Ayrıca, daha önce düz bir metin üzerinden çalıştığınız bölümleri ikinci tekrarlarınızda görseller, tablolar ve şemalar üzerinden çalışacak olmanızın daha faydalı olacağını da düşünüyoruz.

Alanında uzman bir yazar kadrosu tarafından hazırlanan bu eserde genel geçer özet bilgiler görmeyeceksiniz. Aksine, her bölüm, kendi içinde bir konu anlatımı kitabının olması gerektiği kadar bilgi ile donatılmıştır.
Hazırlanmış olduğunuz sınavlarda başarılar dileriz, emeklerinizin karşılığını almanız temennisiyle…
 
 

Görsel Hafıza Serisi İdari Yargılama Hukuku isimli 108 sayfadan oluşan kitap ; Sami Sönmez tarafından yazılmış ve TEMSİL KİTAP yayınevinin 21.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Görsel Hafıza Serisi İdari Yargılama Hukuku pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.