Demirhane Müdürü pdf – Yandex indir

tarafından
24
Demirhane Müdürü pdf – Yandex indir

Kler, akrabasından Dük dö Blingyi ile nişanlıdır. Blingyi önce safahat sonra kumar aleminde tüm mal varlığını kaybeder. Kazanacağı bir dava ile çok zengin olacak olan Kler ile bir an önce evlenmek üzere şehrine gelirken, davanın kaybedildiğini öğrenir.
Nişanlısının yerine tüm borçlarını ödeyen ve kızına unvan satın almak isteyen sonradan zengin olma Mösyö Muline’nin kızı Athenais ile evlenir. 
Bunun üzerine Kler, demirhane müdürü olan burjuva Mösyö Derbley ile evlenir ve bu evliliğin, göstermelik bir evlilik olmaktan öteye gitmesine izin vermek istemez. Eskiden beri kendisini kıskanmakta olan Athenais, Kler’i bu sefer de çekemez ve kocasını ayartmak ister. Ve Kocası Dük dö Blingyi ise sürekli karısını aldatmakta ve Kler’i elde etmeye çalışmaktadır. 
Ancak her şey umulmadık bir şekilde gelişmekle kalmaz ve iki koca bir sabah düello yapmak zorunda kalırlar ve bu düelloda Kler kocası Derbley’in ölme ihtimaline karşı buna müdahale etmek ister.
Nasıl mı?
 

Demirhane Müdürü isimli 176 sayfadan oluşan kitap ; Georges Ohnet tarafından yazılmış ve DORLİON YAYINEVİ yayınevinin 25.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Demirhane Müdürü pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.