Kamu Mali Yönetim Reformu pdf – Yandex indir

tarafından
29
Kamu Mali Yönetim Reformu pdf – Yandex indir

Bu çalışmanın amacı, daha önce yapılan çalışmalardan ayrı olarak 2000’li yıllardaki kamu yönetiminde yeniden yapılanma çalışmalarına farklı bir perspektiften bakmaya çalışmak ve mali alanda yapılanma ile mali  kurumlardaki değişiklikler konusunu açıklamak olacaktır. Bunu yaparken ilk olarak “Kamu Yönetimi Reform Süreci”nin tarihsel altyapısı irdelenmiş olup, Türkiye’de Cumhuriyetten günümüze yapılan çalışmalar ve hazırlanan raporlar, Dünya’daki güncel teori ve uygulama ile karşılaştırılmıştır.
  
Çalışmamız, doğası gereği teorik bir çalışmadır ve aynı zamanda içinde  yaşadığımız dönem ile ilgili bir çalışma olduğundan,  bu konuda ülkemizde yapılmış bol miktarda çalışma bulunmadığından oluşumunu. tamamlamış bir bilgi birikiminden de söz etmek zordur. Tüm bu sebepler ışığında, çalışmada eksik kalan noktalar olması ve teorik açıdan bazı    açıkların olabileceği de göz önünde bulundurulmalıdır.
 

Kamu Mali Yönetim Reformu isimli 142 sayfadan oluşan kitap ; Ali Riza Savaş tarafından yazılmış ve ARTİKEL YAYINCILIK yayınevinin 21.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kamu Mali Yönetim Reformu pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.