Konuşmamız Gereken Şeyler: Bul Beni (Kutulu Konuşma Kartları) Varsayımlarla Tanıma Soruları pdf – Yandex indir

tarafından
19
Konuşmamız Gereken Şeyler: Bul Beni (Kutulu Konuşma Kartları)  Varsayımlarla Tanıma Soruları pdf – Yandex indir

Hayatı anlamlandırmayı, birbirimizi dinlemeyi ve daha derin ilişkiler kurmayı günümüzün farklı önceliklleri nedeniyle ikinci plana atıyoruz. Her zaman yetiştirmemiz gereken projeler, ulaşmamız gereken hedefler, çalışmamız gereken sunumlar ve katılmamız gereken toplantılar olacak. Şimdi gerçekten konuşma ve bağ kurma zamanı.
 
Hayat boş konuşmalar için çok kısa çünkü “konuşmamız gereken şeyler” var.
 
Farklı arkadaş çevreleri, aile ve partnerler ile anlamlı bağlar kurmamızı kolaylaştıran, hayalleri, değerleri ve daha fazlasını keşfetmek için sorular içeren bir oyuna hazır olun.
 
Varsayımlarımız ne kadar doğru? Kartları çıkarın; karşınızdakine kendiniz hakkında sorular sorun… Bakalım sizi tanıyabilmiş mi…
 

Konuşmamız Gereken Şeyler: Bul Beni (Kutulu Konuşma Kartları) Varsayımlarla Tanıma Soruları isimli sayfadan oluşan kitap ; Gülçin Sınav tarafından yazılmış ve SERBEST KİTAPLAR yayınevinin 05.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Konuşmamız Gereken Şeyler: Bul Beni (Kutulu Konuşma Kartları) Varsayımlarla Tanıma Soruları pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.