Ruhun Atlası pdf – Yandex indir

tarafından
18
Ruhun Atlası pdf – Yandex indir

Arayış, kıymetli yol arkadaşım… Bir arayışa hatta tinsel bir yolculuğa çıkmaya hazır mısın? “Hazırım!” dediğini duyar gibiyim. Antik çağdan bu yana birçok filozof ruh denilen bir cevherin varlığını kabul etmektedir. Tıpkı senin ruhunun da olduğu gibi bu cevherin derinliklerindeki gizin sana has olduğunu biliyorsun… Ki bundan eminim… “Doğayla uyum içinde yaşamak, ruhun en huzurlu şarkısını söylemesine izin vermektir.” Kıymetli yol arkadaşım, bu içsel yolculuğun sonunda seninle bu büyülü serüveni paylaşmanın ne kadar kıymetli bir deneyim olduğunu iliklerime kadar yaşayacağımı hissettiğimi söylemekten çekinmeyeceğim. Birlikte, kendi iç dünyalarımızı keşfederken duygusal zenginliklerimizi derinlemesine inceleyecek ve kendimize daha yakından bakacağız.

“Düşünce, evrenin en güçlü maddeyi dönüştüren aracıdır. Düşünceyle şekillendir, evren seni sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkarır.”
 

Ruhun Atlası isimli 156 sayfadan oluşan kitap ; Nazan Cemcem tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 15.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Ruhun Atlası pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.