17. Roman pdf – Yandex indir

tarafından
31
17. Roman pdf – Yandex indir

Dag Solstad’nın ‘On Birinci Roman, On Sekizinci Kitap’ı, kahramanı Bjørn Hansen’in Büyük Ret adını verdiği planını uygulamaya koymasıyla ve çevresindeki herkese oynadığı oyunla son bulmuştu. Bu kitabın devamı niteliğindeki “17. Roman” bizi yıllar sonrasına götürüyor. Foyası meydana çıkan Bjørn Hansen sahtecilikten çarptırıldığı hapis cezasını tamamlamış, dışarıdaki hayata uyum sağlamaya çalışmaktadır. Bu sırada, uzun zamandır görmediği oğlundan gelen mektupla artık bir torunu olduğunu öğrenir ve oğlunun ailesini ziyaret etmeye karar verir. Şüphelerle dolu halde çıktığı bu yolculuk beklenmedik keşif ve sorgulamalara gebedir.
 
Dag Solstad, sıradışı kahramanı Bjørn Hansen’i konu alan üç romanından ikincisinde, utanç ve iletişimsizlik, baba-oğul ilişkisi ve nesillerin ilerleyişinin anlamı, toplum içinde oynanan roller gibi temaları deşmeyi sürdürüyor.
 
’17. Roman’ın büyük edebi gücü, tanrısıyla yalnız başına kaldığını hisseden bir adamın romanı olmasından ileri geliyor.”
Adresseavisen (Norveç)
 
“Günümüz İskandinavya’sının Kafka’sı”
 Svenska Dagbladet (İsveç)
 

17. Roman isimli 112 sayfadan oluşan kitap ; Dag Solstad tarafından yazılmış ve YAPI KREDİ YAYINLARI yayınevinin 14.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

17. Roman pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.