Leo ve Medusa’nın Laneti / Destansoy Ailesi’nin Efsaneler Koleksiyonu 4 pdf – Yandex indir

tarafından
32
Leo ve Medusa’nın Laneti / Destansoy Ailesi’nin Efsaneler Koleksiyonu 4 pdf – Yandex indir

Profesör Destansoy’un mahzenindeki hazineler arasında eski bir kitap koleksiyonu var. Beklenmedik kahramanlar ve karşılaştıkları büyüleyici yaratıkları anlatan, eşsiz hikâyelerle dolu. 
 
Destansoy Ailesi’nin Efsaneler Koleksiyonu’nun yeni macerasında Yunan mitolojisine, Ege’nin serin sularına, Leo’nun tehlikeli canavarlar ve çetin görevlerle dolu serüvenlerine dalıyoruz. 
Her şey, ailesinin Leo’yu efsaneleri öğreneceği okula başlaması için tehlikenin kol gezdiği Atina’ya göndermesiyle başlıyor. Kahramanlık hayalleri kuran Leo, şansının da yardımıyla şehrin koruyucu tanrıçası Athena’nın dikkatini çekiyor. Athena, Leo’nun sadakatini sınamak için ona reddedemeyeceği bir teklifle geliyor: Lanetli canavar Medusa’yı avlayıp, Atina’nın gelmiş geçmiş en büyük kahramanı olmak. Peki ama Leo, Atina’ya giderken efsanevi yaratıklara zarar vermeyeceğine dair ailesine söz vermemiş miydi? Hayallerine erişmek uğruna, verdiği sözü bozacak mı? 
 
Destansoy Ailesi’nin Efsaneler Koleksiyonu hakkında:
Destansoy Ailesi olarak binlerce yıldır efsanevi yaratıkların ve cisimlerin toplanması ve korunması görevini üstlenmiş durumdayız. Ve bendeniz Profesör Destansoy, bu görev sırasında yaşadığımız müthiş olayları bir araya getirmeye karar verdim. Bu sayfalarda ve gelecek diğer kitaplarımda ailemizin destansı maceralarının öykülerini bulacaksın.
 

Leo ve Medusa’nın Laneti / Destansoy Ailesi’nin Efsaneler Koleksiyonu 4 isimli 64 sayfadan oluşan kitap ; Joe Todd-Stanton tarafından yazılmış ve DOMİNGO ÇOCUK yayınevinin 05.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Leo ve Medusa’nın Laneti / Destansoy Ailesi’nin Efsaneler Koleksiyonu 4 pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.