Pellucidar / Pellucidar II pdf – Yandex indir

tarafından
26
Pellucidar / Pellucidar II pdf – Yandex indir

Pellucidar II
 
Tarzan, John Carter gibi dünyanın en çok satan dizilerinin yazarı Edgar Rice Burroughs’dan,
“Oyuk Dünya” denildiğinde ilk akla gelen ünlü kitap dizisi “Pellucidar”, ikinci kitabıyla karşınızda!
 
Pellucidar, Dünya’nın çekirdeğinde yer alan ama bu kez insanlığın baskın ırk olmadığı bir dünya. Hatta insanlık, oldukça ilginç ve devasa bir sürüngen türü olan Maharların himayesinde adeta evcilleştirip onlara hizmet etmeleri için hayatta kalabilmiş olan bir tür.
 
***
 
Her şey, bir “tik-tak” sesiyle başlar. Dünya’nın derinliklerinden gelen bu ses, Pellucidar kahramanının dış dünyaya mesajıdır.
Uzun bir aradan sonra David Innes evine; egzotik, vahşi topraklara, güneşin asla batmadığı Pellucidar’a dönmüştür. Can dostu Abner Perry ile birlikte yeni bilinmezliklere atılır; onu unuttuğuna inandığı biricik aşkı Güzel Dian ve dostlarını bulma umuduyla diyar diyar gezer. Sarkan bir ayın altındaki, karanlığa gömülmüş Korkunç Gölge Toprakları’nı geçer, ilkel hayvanlarla ve garip halklarla karşılaşır. Bu sırada üstünlük yarışı kıyasıya devam etmekte, isyan güçlenmektedir.
 
Pellucidar’a yanlışlıkla inen iki Dünyalı, David Innes ve Abner Perry, türlü zorluklarla boğuşarak bu tuhaf dünyada tam bir hayatta kalma savaşı verirler. Asıl hedefleri ise insanlığı bu İç Dünya’da da baskın tür haline getirebilmektir.
 
Fihrist olarak, Burroughs’un “taş devri” evreni Pellucidar’ı Türkçeye kazandırmanın mutluluğu ile…
 

Pellucidar / Pellucidar II isimli 170 sayfadan oluşan kitap ; Edgar Rice Burroughs tarafından yazılmış ve FİHRİST KİTAP yayınevinin 19.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Pellucidar / Pellucidar II pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.