Çokuluslu Şirketlerin Küreselleşmesi pdf – Yandex indir

tarafından
23
Çokuluslu Şirketlerin Küreselleşmesi pdf – Yandex indir

Çokuluslu şirketlerin sahneye çıkışı dünya ekonomik tarihini geri dönülmez biçimde değiştirmiştir. 18. yüzyıldan itibaren görülmeye başlayan bu şirketlerin dünya ekonomisinin itici gücü haline gelmeleri 21. yüzyılın başlangıcında küreselleşme olgusunun benzeri görülmemiş bir ivme kazanmasına yol açmıştır.  Teknolojik ilerleme ve çokuluslu şirketlerin yayılmacı eğilimleri göz önüne alındığında küreselleşmenin -yakın- gelecekte de dünya gündeminde olmayı sürdüreceği görülmektedir.
Bilginin kıt bir kaynak olmadığı günümüzde kapsamlı ve birleştirici bir çalışma yapmanın gereği ve önemi akademik etkinliğin doğası düşünüldüğünde daha iyi anlaşılacaktır. Akademik çalışmanın ve akademik araştırmacı kavramının giderek belli bir alanda derinlemesine bilgi ve uzmanlaşmaya doğru evrilmesi hem yapıtaşı niteliğinde çalışmalarla bilginin ilerlemesini hem de tüm bilginin analitik bir yaklaşımla irdelenmesini zorunlu kılmaktadır. 
Küreselleşme olgusunu çokuluslu şirketler üzerinde inceleyen bu eser söz konusu gereklerden yola çıkmakta ve yazına özgün bir katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. 
 

Çokuluslu Şirketlerin Küreselleşmesi isimli 216 sayfadan oluşan kitap ; Nazlı Kocaman tarafından yazılmış ve KRİTER BASIM YAYIN DAĞITIM yayınevinin 25.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Çokuluslu Şirketlerin Küreselleşmesi pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.