Denedik Olmadı pdf – Yandex indir

tarafından
17
Denedik Olmadı   pdf – Yandex indir

Kutsiyet olmayınca insan elinde taşıdığının kıymetini nasıl ölçeceğini bilemiyor!
Hayallerimizden başlamak gerekiyor. Hayallerimizin yansıma­larını yansıtan insanlara şans vermekle başlamak gerekiyor. Za­manla kıymetinin ederince, ağır ve aheste işleyerek kazanılacak duyguları, çabuk tüketim çılgınlığında zayi etmemek için sabret­mek düşüyor. Çabuk kazanılanın çabuk kaybedileceğini bilmek, önem verilmeyenin önemsizleşeceği, yamalı taklitlerin er ya da geç boyasının akacağı, yamasının düşeceğini kabul etmek düşü ror.
Kabul etmenin korkusu sürükledikçe peşinden, dönüş yolunu bulması bir o kadar zorlaşacaktır. Yolunu kaybedenin gerçek zannettiği yalanların gerçekliği olmayacağı gibi doğrusunu bulma fikrinde de bulunmayacaklardır. Her düşüncenin yobazı, o düşünceye zarar vermeye devam edecektir. Çünkü dönüşü olmayan yol, gidecek başka kapı bulamayan umutsuz, çevresindekileri tutamayacağını bilen yalancı dört elle yalan )lanı savunacaklardır.
 

Denedik Olmadı isimli 176 sayfadan oluşan kitap ; Hasan Yaykın tarafından yazılmış ve GAYRİ NİZAMİ KİTAP yayınevinin 25.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Denedik Olmadı pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.