Üstün Yetenekliler Eğitimi İçin Toplum 5.0 pdf – Yandex indir

tarafından
37
Üstün Yetenekliler Eğitimi İçin Toplum 5.0 pdf – Yandex indir

Üstün yetenekli öğrencilere yönelik özel eğitim hizmetlerinin kalitesini arttırmak amacıyla yürütülen Üstün Yetenekliler için Toplum 5.0 isimli projede 100 BİLSEM öğretmeniyle 27 Kasım – 4 Aralık 2022 tarihleri arasında bir çalıştay gerçekleştirildi. AB Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı-IPA tarafından mali destek sunulan proje Bornova Şehit Fatih Satır BİLSEM tarafından yürütülürken Turgutlu BİLSEM, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Celal Bayar Üniversitesi proje ortağı oldu.
Çalıştay kapsamında öğretmenler farklı etkinliklerle uygulamalı olarak proje yönetimi, tasarım odaklı düşünme ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirdiler. Çalıştay farklı üniversitelerden ve BİLSEM’lerden gelen isimlere ev sahipliği yaptı. Farklı uzmanlar ve STK’lar tarafından seminerler gerçekleştirildi. Öğretmenler eğitmenlerimizin danışmanlığında tasarım odaklı düşünme becerilerini kullanarak projeler geliştirdiler. Çalıştayın son gününde ise Bornova Şehit Fatih Satır BİLSEM’de bir uygulama gerçekleştirdiler.
Eğitim sistemi içerisinde yer almaya başlayan tasarım odaklı düşünme sisteminin kullanılması ile oluşacak yeni fikirlerde, tasarımlarda, projelerde ya da sanat yapıtlarında, amatörce ama profesyonel bir ruhla hazırlanan bu kitabın katkısı olması umulmaktadır.
 

Üstün Yetenekliler Eğitimi İçin Toplum 5.0 isimli 160 sayfadan oluşan kitap ; Melike Bahar Tike Tetik tarafından yazılmış ve KRİTER BASIM YAYIN DAĞITIM yayınevinin 07.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Üstün Yetenekliler Eğitimi İçin Toplum 5.0 pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.