Percy Jakson ve Olimposlular (Tek Cilt Özel Baskı) pdf – Yandex indir

tarafından
25
Percy Jakson ve Olimposlular (Tek Cilt Özel Baskı) pdf – Yandex indir

New York Times listelerinde birinci sıraya oturup satış rekorları kıran ve ödüle doymayan Percy Jackson ve Olimposlular, Yunan tanrılarına yakışır bir koleksiyonla bir araya geldi!
Bir gün birisi çıkıp size Antik Yunan tanrılarının hâlâ hayatta olduklarını söylese ne yapardınız? Ya ailenizden birinin bu tanrılardan biri olduğunu öğrenseniz? Olağanüstü güçlere sahip olduğunuzun farkına varsanız? Bir de peşinize mitolojik efsanelerdeki canavarlar düşse? Ne yapardınız? Percy’nin yaptığını…
 
 İşte karşınızda Percy Jackson. On iki yaşında, hiperaktif, okuma yazmada sorunları olan ve başı beladan bir türlü kurtulmayan bir çocuk! Peşine takılan, ne olduklarını bir türlü anlayamadığı birtakım doğaüstü yaratıklar da cabası! Bütün bunların sebebi aslında babasının bir Yunan tanrısı olması, fakat sorunları çözmek tamamen Percy’ye kalmış durumda.
 
Percy Jackson ve yarı tanrı arkadaşlarına, Yeraltı Dünyası’nın kapılarına ulaşmak ve tanrılar arasındaki yıkıcı savaşı önlemek için çıktıkları heyecan verici macerada eşlik edin
 

Percy Jakson ve Olimposlular (Tek Cilt Özel Baskı) isimli 900 sayfadan oluşan kitap ; Rick Riordan tarafından yazılmış ve XLIBRIS yayınevinin 02.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Percy Jakson ve Olimposlular (Tek Cilt Özel Baskı) pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.