Allah’ın Varlıklarının Metafizik Boyutu 1 pdf – Yandex indir

tarafından
49
Allah’ın Varlıklarının Metafizik Boyutu 1 pdf – Yandex indir

Hz. İnsan akıl aparatıyla anlar, vicdanla tartar ve karar verir. Hayal ile planlar hafıza ile bilgi depolar, kendi alemindeki metafizik boyutunu sezer, kalp ile sever.
Madde ve fizik ötesi varlıkların mevcudiyetiyle alakalı deliller çeşit çeşittir. Bunlardan kimisi peygamberlere, kimisi velilere, kimisi de üniversitelerde araştırma yapan araştırmacılara aittir. Ancak bütün bu müşahitlerin birleşikleri ortak bir nokta vardır. O da maddenin ötesinde ne madde ne de fizikle izahı mümkün olmayan yaratıkların mevcudiyetidir. Madde asıl değildir. O ruh ile kavimdir. Artık sen de Rab’binle tanış buyurdu. Nasıl dedim? Rab’bimle nasıl tanışırım? Böyle bir tanışma var mı?
Evet var diye buyruldu. Her kul ömrünün bir kısmında bir şekilde yaradan ile tanışmak zorundadır. Elhamdülillah Allah’a şükürler olsun bu çok önemli bir şeydir ama öyle bir şey suizm öğretisi üzerine olur devam etti.
 

Allah’ın Varlıklarının Metafizik Boyutu 1 isimli 576 sayfadan oluşan kitap ; Ali Yakub Babacan tarafından yazılmış ve YENİDEVİR yayınevinin 30.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Allah’ın Varlıklarının Metafizik Boyutu 1 pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.