Harf Delisi / Süper Çocuklar 5 pdf – Yandex indir

tarafından
17
Harf Delisi /  Süper Çocuklar 5 pdf – Yandex indir

Hepimiz farklılıklarımızla özeliz! 

Aytül Akal’ın, gizli yeteneklerini bulmaya çalışırken renklerin, seslerin, kokuların peşinde türlü maceralara atılan dört kafadarın başından geçenleri kaleme aldığı “Süper Çocuklar” serisi, 5. kitap Harf Delisi ile tamamlanıyor. 

Öyküsünü istatiksel verilere dayandırarak, dünyada her beş kişiden birinin disleksili olduğu gerçeğine dikkat çeken yazar; okuma ve yazma güçlüğü ile ilgili önyargıları yıkmayı ve bu konuda bilinç yaratmayı hedefliyor.   

Başarının hiçbir engel tanımadığını vurgulayan roman, hayata iz bırakan pek çok tanınmış kişinin bireysel farklılıklarından ilham alarak kariyerlerini nasıl zirve noktasına taşıdıklarını da gösteriyor. 

SPÜRE OÇUKARCL İREG ÖDNÜD!
Yoksa okuyamadınız mı?

Asya’da sinestezi; yani duyum ikiliği var. Tuna’nın kulakları çok hassas. Lila tetrakromat; bir başka deyişle, baktığı her şeyde milyonlarca renk tonu görüyor. Mete ise şeyde iyi, şeyde… Aslında hangi konuda iyi olduğunu henüz kendisi de bulabilmiş değil! Sırasında sessiz sedasız oturan Emre’nin durumu ise bambaşka! Okuyup yazarken harflerin yerini karıştırdığı için kimse onunla arkadaş olmuyor. 

Kendini gerçekleştirme yolunda öz farkındalık çok önemli. Peki ya, bu farkındalığa ulaşamayanlar?
Kim bilir belki de tek ihtiyaçları “Süper Çocuklar”ın sınıfındaki curcunaya katılmaktır. 

O hâlde macera yeniden başlasın!
Üzerine “tembel” yaftası yapışan Emre’nin sırrı ne? Karne günü için öğrenciler hangi sürprizi hazırlıyor? Harun’un parasını kim çaldı? Etrafı saran şu dayanılmaz koku da nesi? Sanat Sokağı’ndaki sergiye polisler neden baskın yaptı? Acayip olaylar birbirini kovalıyor; Süper Çocuklar dedektif içgüdüleriyle yine kolları sıvıyor! Üstelik bu kez Emre’nin hiç tahmin etmedikleri süper gücü sayesinde sorunları çok daha hızlı çözüme ulaştırmak üzereler…

Aytül Akal, “Süper Çocuklar”ın büyük bir değişime ve dönüşüme öncülük ettikleri bu son kitabında, disleksinin bir engel değil, aksine yeri geldiğinde süper güce dönüştürülebilecek bir farklılık olabileceğini gözler önüne seriyor.   

Seriden bağımsız şekilde de okunabilen Harf Delisi, kendini ve süper yeteneğini henüz keşfedememiş çocuklara rehberlik eden, yüreklendirici bir serüven.
 

Harf Delisi / Süper Çocuklar 5 isimli 128 sayfadan oluşan kitap ; Aytül Akal tarafından yazılmış ve TUDEM YAYINEVİ yayınevinin 24.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Harf Delisi / Süper Çocuklar 5 pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.