Safi Hayat pdf – Yandex indir

tarafından
19
Safi Hayat pdf – Yandex indir
KULAK VER HAYATIN FISILTISINA
Hayat, sağlam bir dost gibidir. Aranıza mesafe girse bile bıraktığınız yerden başlayabildiğiniz o en yakın dostun. Bir yandan da cilveli bir sevgilidir o. İhmal edilmeye görsün hemen gönül koyan, sonra da ilk adımı senden bekleyen.
Safi Hayat’la yolum, hayatla bu ince ayarı tutturmaya çalıştığım bir zamanda kesişti. Sonra da bu yolda yalnız ilerlememeye karar verdim ve seninle karşılaştık.
Varlığınla anlam kazanan bu yolculuğa hoş geldin….
 
Kendime Dair…
1978 Diyarbakır doğumluyum. Lisans eğitimimi Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, ekonomi
bölümünde tamamladıktan sonra 2003 yılında aynı alanda çalışma hayatına başladım. 2019 yılında, kendimi bildim bileli ilgili olduğum kişisel gelişim alanında eğitimlere başlayıp yeni kapıları aralamamla, yazma serüvenimin başlangıcı aynı döneme rastlar. Duygularını hep çok derin yaşayan ve anlamlandırma ihtiyacı duyan biri olarak, onları derinliklerden su yüzüne taşıyıp kâğıtla buluşturmuş olmam, hayatımda çok şeyi değiştirmişti.
Çünkü yazdıklarım bir yerinden hep hayata dokunuyordu. O da bu süreçte bana karşılığını verme çabasına girdi ve birbirimizi besleyen bir akış başladı aramızda. Bu yüzden Safi Hayat, benim ve hayatın birbirimize hediyesi ve kendi yolculuğumun en saf hali aslında. Bu kitapta yazan her bir cümlenin öznesi önce benim ve o cümlelerin söylemek istediği ne varsa, onların da ilk adresi yine benim. Kendi serüvenimin en önemli durağı olan bu kitabın, bende olduğu gibi değerli okuyucularımın kendi iç yolculuklarında onlar için de bir pusula olmasını ve hayatlarına ihtiyaç duydukları yerden dokunabilmesini içtenlikle temenni ederim.
 
Ayşe Çelikten
Haziran 2023

 

Safi Hayat isimli 184 sayfadan oluşan kitap ; Ayşe Çelikten tarafından yazılmış ve SİYAH KİTAP yayınevinin 21.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Safi Hayat pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.