Yarı Zamanlı Yalnız pdf – Yandex indir

tarafından
14
Yarı Zamanlı Yalnız pdf – Yandex indir

Yarı Zamanlı Yalnız, uzun süren bir ilişkiden çıktıktan sonra düştüğü duygusal boşluğu yönetmeye çalışırken kendini adeta kurtlar sofrasında bulan Berrin’in; gurur duyduğu anlardan değersiz hissettiği anlara, gülüp eğlendiği anlardan, kırılıp üzüldüğü anlara kadar çağımızın ilişki problemlerinin derinlemesine irdelendiği, sıkı mesajlar içeren bir roman.

İlişkisi olan ya da olmayan herkesin bir solukta okuyup bitireceği bu muzip ama eleştirel eserde yazar, okuru sert ve gerçekçi bir yolculuğa çıkarıyor. Öfke boşalımlarından, zor seçimlerden, değişmekten, tüm bunlar gerçekleşirken, aslında gerçek özgürlüğün yüzleşmekten geçtiğini hatırlatıyor.  

Yarı Zamanlı Yalnız’da aşk, cinsellik, arkadaşlık, dostluk, aile ve tüm bu kavramlar arasındaki denge arayışları; örneklerle, psikolojik çıkarımlarla, neden-sonuç ilişkileriyle, sürükleyici bir hikâyede, enine boyuna işleniyor.

 
 

Yarı Zamanlı Yalnız isimli 216 sayfadan oluşan kitap ; Bünyamin Kapıcıoğlu tarafından yazılmış ve EPSİLON YAYINEVİ yayınevinin 02.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yarı Zamanlı Yalnız pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.