Boşanma Sürecinde Kendinizi Yeniden Keşfetme pdf – Yandex indir

tarafından
19
Boşanma Sürecinde Kendinizi Yeniden Keşfetme pdf – Yandex indir

Bu kitap, kendi hikayenizi yeniden yazma ve hayatınıza yeni bir anlam katma yeteneğinizi göstermek için tasarlanmıştır. Hayatın, özellikle de boşanmanın zorlukları karşısında bile, her zaman bir yeniden başlama, bir dönüşüm ve bir büyüme fırsatı sunduğunu hatırlatmak için buradayız.
Bu yolculukta size rehberlik etmek için burada-yım. Her bölüm, boşanma sonrası yaşamın farklı bir yönünü ele alıyor  geçmişi kabul etme, geleceği planlama, kendine güveni yeniden inşa etme ve kendinizi ve hayatınızı yeniden tanımlama süreci. Bu bölümler, kendinizi yeniden keşfetme yolculuğunuzda size rehberlik edecek ve dönüşümünüzü destekleyecektir.
Boşanma Sürecinde Kendinizi Yeniden Keşfetme, hayatınızın yeni bir bölümünü başlatma cesaretini bulmanızı ve bu süreçte karşılaşabileceğiniz zorluk-ların üstesinden gelmenizi umuyor. Kendinizi, hayatınızı ve hikayenizi yeniden yazma yolculuğunuzda sizi desteklemek için buradayız.
Her yolculukta olduğu gibi, burada da başlangıç noktası sizsiniz. Kendinizi yeniden keşfetme yolculuğuna hoş geldiniz. Bu kitapta keşfedilecek çok şey var. Haydi, başlayalım.
 

Boşanma Sürecinde Kendinizi Yeniden Keşfetme isimli 133 sayfadan oluşan kitap ; Rose Wing tarafından yazılmış ve GECE KİTAPLIĞI yayınevinin 24.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Boşanma Sürecinde Kendinizi Yeniden Keşfetme pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.