Kara Dünyada Gökyüzü pdf – Yandex indir

tarafından
155
Kara Dünyada Gökyüzü pdf – Yandex indir

Bilgiyle dövüşebilmek ister miydiniz? Canavar soyları bunu yapabiliyor ve size de öğretmeye hazırlar!
             
Ayrı bir gezegen, ayrı bir yaşam türü… Venüs’ü evleri bellemiş canavar soyları, kendi diyarlarında barış içinde yaşamaktadır. Onların içinden bir erkek olan Gökyüzü Ottorotto, yaşadığı diyarın güvenlik güçlerine katılabileceği bir fırsat elde eder. Orada tanıştığı yeni ve güzel eğitmeni, ona diyarın sırlarının kapısını aralayacaktır. Gökyüzü, hoş eğitmeniyle birlikte vakit geçirdikçe kendini bir dizi amansız olayın içinde bulur. Anlamıştır ki bir komplonun önüne geçmelidir! Akıl oyunları ve sırlarla dolu yolculuğunda güvenebileceği kişileri de dikkatle seçmek zorundadır. Ve herkes hemfikirdir ki Venüs’ün kadim topraklarından biri kahramanlık kumaşını örtünmeye mecburdur. Çünkü tehlikeli bir düşman, çoktan kapıya dayanmıştır!
          
Canavarların Venüs’ünde ne kadar bilgeysen o kadar güçlüsündür. Bilim, onlar için bir savaş yöntemidir. Gökyüzü Ottorotto, bir bilgin olma yolunda ilerlerken kendi tercihlerinin onu bir kahramana çevirmesine izin verir. Çünkü bilmektedir ki kahraman olmak için seçilmiş olmak da gerekmez. Ama seçme iradesine sahip olmak, kaçınılmaz bir şarttır.
Peki siz, bu muazzam evrene dalmayı seçebilecek kadar iradeli misiniz?
 

Kara Dünyada Gökyüzü isimli 164 sayfadan oluşan kitap ; Efe Erkin Karaca tarafından yazılmış ve OD KİTAP yayınevinin 20.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kara Dünyada Gökyüzü pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.