Reklam Kampanyası Yönetimi pdf – Yandex indir

tarafından
15
Reklam Kampanyası Yönetimi pdf – Yandex indir

* Birbirine benzer ürünlerin çoğaldığı günümüzün yoğun rekabet ortamında, markaların kendilerini rakiplerinden ayrıştırabilmeleri için, özellikle sembolik anlamlara dayalı vaatleri hedef kitlelerine iletmeleri artık bir zorunluluktur. Hedef kitleye mesajları uygun bir tema ile ileterek onlara ulaşmayı hedefleyen bütünleşik pazarlama iletişimi kapsamında bulunan reklam, genel olarak talep yaratmak veya var olan talebi sürekli kılmak için gerçekleştirilen sistematik bir çalışmadır. Reklam kısa süreli bir marka tanıtım hevesi değil, uzun süreli, stratejik bir yaklaşımı ve yönetilmesi gerekn süreci ifade etmektedir. Reklam kampanyasının her bir aşamasının ortaya çıkarmış olduğu sinerji markalara katma değer katmakta ve marka yaşam evresini uzatarak işletmelere özellikle kriz dönemlerinde panzehir olmaktadır.

Bir reklam sürecinin başarısı insanı anlama, stratejik düşünme ve yaratıcı yetenek üçgeninde kendisini göstermektedir. Bu nedenle süreç bağlamında değerlendirebileceğimiz bu sistematik çalışmanın bel kemiğini ise yaratıcılık oluşturmaktadır. Çünkü markaların kendilerine yüklemek istedikleri anlamları hedef kitleye iletebilecek farklılığın yolu yaratıcılıktan geçmektedir.
Reklamın kavramsal açılımı, reklam ajansları ve ajans yapılanmaları, reklam ajansları bağlamında reklam kampanya planlama süreçleri, reklam kampanyasında yaratıcı fikir bulma süreci ve yöntemleri, reklam kampanyasında kullanılacak medya ortamının ve zamanının belirlenmesi ve alternatif reklamlar konularının ele alındığı REKLAM KAMPANYASI YÖNETİMİ adını verdiğimiz bu kitap tüm kampanya sürecini, kuramsal bilgilerle uygulamayı bütünleştirerek okuyucuya aktarmayı hedeflemektedir.
 
 

Reklam Kampanyası Yönetimi isimli 364 sayfadan oluşan kitap ; Prof. Dr. Nurhan Babür Tosun tarafından yazılmış ve BETA BASIM YAYIM yayınevinin 21.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Reklam Kampanyası Yönetimi pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.