Endişelerim ve Ben 2 / Kırmızı Bavulum pdf – Yandex indir

tarafından
23
Endişelerim ve Ben 2 / Kırmızı Bavulum  pdf – Yandex indir

Deniz’in hayatı artık eskisi gibi değil. Annesi ve babası ayrılıyor. Artık iki evi ve her hafta bir o eve, bir diğerine gidip gelen kırmızı bir bavulu var. Keske her şey eskisi gibi olabilse, Deniz öyle üzgün ki. Neyse ki hayat, sürprizlerle dolu. Kim bilir, belki de Deniz gizli bir hazine keşfeder.
 
Kırmızı Bavulum, çocukların en büyük endişelerinden birini, anne baba ayrılığı konusunu işliyor. Çocukların ilk okuma kitabı olarak tek başlarına okuyabilecekleri bu kitap anne ve babası ayrılmak üzere olan ya da ayrılmış çocuklara kalplerine yerleşen kaygıyla baş etmelerini sağlayacak bir bakış açısı kazandıracak. Aynı zamanda anne babalarıyla birlikte okuyup derin anlamlar içeren çizimlerin eşliğinde telaşları üstüne sohbet etmelerine de olanak sağlayacak.
 
Endişelerim ve Ben serisi, terapist Dr. Éric Englebert’in tecrübeleriyle harmanlanmış sözcüklerini ödüllü çizer Claude K. Dubois’nin kendine has çizimleriyle buluşturup hayatın acısıyla tatlısıyla ne kadar güzel olduğunu çocukların penceresinden anlatıyor. Sevinç ve hüznün dengesinin, anı yaşamanın değerinin altını çiziyor. Çocuklar ve yetişkinlere yepyeni sohbet alanları açıyor.
 

Endişelerim ve Ben 2 / Kırmızı Bavulum isimli 48 sayfadan oluşan kitap ; Dr. Érıc Englebert tarafından yazılmış ve KRONİK KİTAP yayınevinin 17.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Endişelerim ve Ben 2 / Kırmızı Bavulum pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.