Etkili Oyuncular / Liderliği Nasıl Ele Alır, Daha Büyük Oynar ve Etkinizi Artırırsınız? pdf – Yandex indir

tarafından
23
Etkili Oyuncular / Liderliği Nasıl Ele Alır, Daha Büyük Oynar ve Etkinizi Artırırsınız? pdf – Yandex indir

Thinkers50’ye göre 2022’nin en iyi
10 yöneticilik kitaplarından biri

Başkaları sadece işini yaparken, etkili oyuncular esas yapılması gerekeni bulur.
Başkaları talimat beklerken, etkili oyuncular inisiyatif alır.
Başkaları şikayet ederken, etkili oyuncular iş bitirir.
Başkaları değişime karşı koyarken, etkili oyuncular dönüşür, adapte olur.
 
Apple, Disney, Facebook, Google, Microsoft, Nike, Tesla ve Twitter gibi devlere liderlik öğretmiş Liz Wiseman’a göre her organizasyonda vardır böyle insanlar. Adından anlaşılabileceği gibi etkisi yaman, zoru kolay yapan çalışanlar. Emir kulu olmayan, fark yaratan, sorun çözen oyuncular. Üstelik etkili oyunculuk müessesesi rütbe tanımaz. Parlak bir yönetici yahut mahir bir emekçi etkili oyuncu olabilir.
 
Etkili Oyuncular, doğru zihniyet ve pratiklerle herkesin etkili oyuncu olabileceğini öne sürüyor. Bir çalışanı etkili oyuncu yapabilecek tüm bilgelikleri okuyucusuyla paylaşıyor.
 
Denebilir ki herkes çalışma hayatında etkili oyuncularla karşılaşmıştır. Eğer karşılaşmadıysanız, belki de o etkili oyuncu sizdiniz…
 

Etkili Oyuncular / Liderliği Nasıl Ele Alır, Daha Büyük Oynar ve Etkinizi Artırırsınız? isimli 364 sayfadan oluşan kitap ; Liz Wiseman tarafından yazılmış ve OKUYAN US YAYIN yayınevinin 05.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Etkili Oyuncular / Liderliği Nasıl Ele Alır, Daha Büyük Oynar ve Etkinizi Artırırsınız? pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.