DEHB Hakkında Her Şey: Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu ile Başa Çıkmada Çocuğunuza Yardımcı Olun pdf – Yandex indir

tarafından
32
DEHB Hakkında Her Şey: Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu ile Başa Çıkmada Çocuğunuza Yardımcı Olun pdf – Yandex indir

Çocuklarda ve yetişkinlerde Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu belirtileri, teşhisi ve tedavisine yönelik kapsamlı bir rehber.
 
Türkiye Psikiyatri Derneği verilerine göre ülkemizde DEHB yaygınlığı yaklaşık olarak çocuklukta yüzde 8, ergenlikte yüzde 6 ve erişkinlikte yüzde 4. Aşırı dikkatsizlik, dürtüsellik ve hiperaktivite gibi temel belirtilerin kişinin okul, iş ve ev hayatında önemli bozulmalara neden olduğu kronik bir durum olan DEHB, birçok nedenle aileler, okullar ve toplum için bir mücadele alanı.  
 
Çocuk disiplini ve DEHB konusunda uluslararası üne sahip uzman ve öğretim görevlisi Dr. Thomas W. Phelan, en son araştırmalarla destekledeği bu rehberde, DEHB’nin temel belirtileri ve bunların etkilerini; kız ve erkekler arasındaki DEHB farklılıklarını; danışmanlık, okul müdahaleleri, davranış yönetimi ve sosyal beceri eğitimini kolay anlaşılır bir dille ve olumlu, tedavi odaklı bir yaklaşımla ele alıyor.
 
DEHB Hakkında Her Şey, anne babalar, öğretmenler, doktorlar ve ruh sağlığı uzmanları için vazgeçilmez bir kaynak.
 

DEHB Hakkında Her Şey: Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu ile Başa Çıkmada Çocuğunuza Yardımcı Olun isimli 264 sayfadan oluşan kitap ; Thomas W. Phelan tarafından yazılmış ve NOVA KİTAP yayınevinin 14.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

DEHB Hakkında Her Şey: Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu ile Başa Çıkmada Çocuğunuza Yardımcı Olun pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.