Ah İstanbul “Askerler Amfilerdeydi” 1. Cilt pdf – Yandex indir

tarafından
180
Ah İstanbul “Askerler Amfilerdeydi” 1. Cilt pdf – Yandex indir

Ben 1960’lı yıllarda doğan pek çok Türk gibi, iki bakan ve bir başbakanın idamına kadar vardırılan zalimliklerin gölgesinde, üzerimizden uzaklaştıramadığımız puslu havasıyla ilk darbenin, toplumda bıraktığı ve maalesef hâlâ ıslah edilememiş derin izlerinin, o bitmek bilmeyen sancılı ikliminde büyüdüm. Unutamadığım, insanların çoğu, hep tedirgindiler. Devlet ricalinden, özellikle askerden ve polisten hatta mahalle bekçisinden bile çok korkuyorlardı. İkinci darbeyi ise üniversite öğrencisi olarak yaşadım ve hâlâ acısını çektiğim travmatik tecrübelerim oldu.
Elinizdeki kitabımın erkek kahramanı Yusuf, şahsımı temsil etmektedir. Eserin bayan kahramanı Fazilet ise, ilkokul beşinci sınıfta kurgulayıp ortaokul sıralarında büyüttüğüm, bütün çabalarıma rağmen bulamadığım; üniversite yıllarımda kılık değiştirterek tesettüre büründürüp sineme gömdüğüm, ancak yalnızlığımda hep var olduğunu düşlediğim, hayalimdeki sevdiğimdir.
 
 

Ah İstanbul “Askerler Amfilerdeydi” 1. Cilt isimli 325 sayfadan oluşan kitap ; Prof. Dr. Musa Genç tarafından yazılmış ve MYTHOS KİTAP yayınevinin 31.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Ah İstanbul “Askerler Amfilerdeydi” 1. Cilt pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.