Şirket Yönetiminde Başarı pdf – Yandex indir

tarafından
30
Şirket Yönetiminde Başarı pdf – Yandex indir
Başarılı liderleri; vizyoner, adaletli, güvenilir, iletişim yeteneği yüksek, yenilikçi ve ekip ruhuna inanan kişiler olarak tanımlayabiliriz.
Şirket yönetiminde başarılı olan liderlerin bu davranışsal yetkinliklerinin yanı sıra yönetsel yetkinlikler dediğimiz ilave bilgi ve becerilere de sahip olduklarını biliyoruz.
Yazar, Şirket Yönetiminde Başarı isimli bu kitapta genç liderler ve yönetici adaylarına, 40 yılı aşkın süredir devam eden iş hayatında edindiği yönetsel yetkinlikler ve temel olarak “şirketin yönünün belirlenmesi, kullanılacak yönetim araçları, şirket yönetiminde önemli süreçler, insan yönetimi ve gelişimi ile sürdürülebilirlik” konularından bahsediyor.
Şirket Yönetiminde Başarı önemli bir tecrübe aktarım çalışması. Samimi anlatımı ile hem yönetici adaylarının hem de orta ölçekli, kurumsallaşma yönünde olan şirket sahiplerinin ilgisini çekecektir. Benzer konularda yazılmış muhtelif eserler olmakla beraber yazarın uygulamadan geliyor olması, kitabı okurken beni de içine çekti hızlıca. Birçok konuda kendim ile ilgili benchmark yaptığımı hissettim. Liderlerin önemli özelliklerinden birinin de konuları yalınlaştırma yeteneği olduğuna çok inanıyorum. Konuları basitleştirerek hatta bazen hikâyeleştirerek aktardığımızda dinleyici/okuyucuları çok daha fazla etkilediğimizi sıklıkla gözlemledim. Şirket Yönetiminde Başarı eserini bu açıdan da çok başarılı buldum.
Cengiz Eroldu, Tofaş CEO, Otomotiv Sanayi Derneği Başkanı
 
—————————————————————————-
“Bilginin güç” kabul edildiği bir çağda Sayın Kemal Yazıcı, ulusal ve uluslararası firmalarda elde ettiği kapsamlı ve renkli yöneticilik birikiminin kendinde kalmasına izin vermeyerek, bir solukta okunacak bir kitap haline getirmiş. “Şirket yönetmenin” başlı başına başarı olduğu bir dönemde yayınlanan eser; yerellikle örülmüş küresel vizyonuyla bu ülkenin her yaşta girişimcileri için emsalsiz bir “hoshin” niteliğinde… Şirket yönetimi, yerlileşme, pazarlama ve küresel pazarda var olma ile ilgili çok özel deneyimleri ve tespitleri derleyen işadamı yazar dostumuz, bu alandaki akademik ve pratik bilgilere yeni bir coşku kazandırıyor. Usta bir yazarı aratmayacak üslûp ve yalınlıkta kaleme alınan kitabı ve hazine değerindeki özenli içeriği için Kemal Bey’i kutluyorum.
Şekib Avdagiç, İstanbul Ticaret Odası Başkanı
—————————————————————————
Etkili ve başarılı bir yönetim için gerekenler, yılların birikimi ve tecrübesiyle ancak bu kadar yalın ve uygulamaya dönük olarak anlatılabilirdi. Yöneticiler ve yönetici adaylarının çok yararlanacağı bir el kitabı olmuş. Eline sağlık.
Necdet Şentürk, Toyota Avrupa, eski Başkan Yardımcısı
 

Saygılarımızla,
 

Şirket Yönetiminde Başarı isimli 256 sayfadan oluşan kitap ; Kemal Yazıcı tarafından yazılmış ve OPTİMİST KİTAP yayınevinin 22.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Şirket Yönetiminde Başarı pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.