Borsa Sihirbazları pdf – Yandex indir

tarafından
55
Borsa Sihirbazları pdf – Yandex indir

Borsa Sihirbazları Zirvedekilerle Röportajlar “Borsa Sihirbazları bugüne kadar Wall Street üzerine yazılan en büyüleyici kitaplardan biri. Bu “sihirbazlardan” birkaçı benim de arkadaşım. Jack Schwarger onların çalışma yöntemlerini çok iyi yakalamış.”
– Martin W.Zweig, Ph. D./Editör The Zweig Forecast
“İşe yarayacak bir yöntem geliştirmek oldukça zordur. Sonrasında ise yönteminizden faydalanmak için deneyime sahip olmanız gerekir. Fakat hepsinden zor olanı, yapılan analizi paraya çevirmektir. İnanmıyorsanız bir deneyin. Bu kişiler herşeye sahip: Bu yöntem, aynı kararlılıkla davranmalarını sağlayan inanç ve disiplin. Onlar Wall Street’in kahramanlarıdır ve Jack Schwager’ın kitabı, bu karakteri canlı bir şekilde hayatımıza taşıyor.”
– Robert R. Prechter, Jr./Editör The Elliott Dalgaları Teorisiyeni
Borsa Sihirbazları’nda röportajları yayınlanan sıradışı isimlerinden bazıları:
30.000 dolarını 80 milyon dolara çıkaran Michael Marcus!
21 yıllık bir sürede, fonu ortalama % 30 yıllık getiri sağlayan Michael Steinardt!
Bir et paketleme tesisindeki idari görevini cebinde 25.000 dolar varken bırakıp şimdi günde 2 milyar dolar değerinde vadeli hazine bonosu alıp satan Tom Baldwin!
Fonları 5 yıl üst üste yüz haneli kazançlar kaydeden Paul Tudor Jones!
On altı yıl içinde inanılmaz bir şekilde %250.000’lik bir kazanç sağlayan Ed Seykota!
 

Borsa Sihirbazları isimli 465 sayfadan oluşan kitap ; Jack D. Schwager tarafından yazılmış ve SCALA YAYINCILIK yayınevinin 03.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Borsa Sihirbazları pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.