Kadıköy Life 113. Sayı Eylül 2023 pdf – Yandex indir

tarafından
40
Kadıköy Life 113. Sayı Eylül 2023 pdf – Yandex indir

Kadıköy Life Dergisi’nin merakla beklenen yeni sayısı raflarda yerini aldı. Bu anlamlı yıla girerken kararlaştırdığımız gibi her sayımızda Araştırmacı-Koleksiyoner Sertaç Kayserilioğlu’nun kaleminden, yazı dizisi halinde ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı anlatan özgün araştırmalara “Cumhuriyet’e Kanat Açanlar” başlığı ile yer verdik. Eylül & Ekim 2023 sayımızda ise kapak yaparak karşınızdayız.
 
Bu sayıda yine Sertaç Kayserilioğlu’nun arşivinden hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğraflar eşliğinde, bir kez daha “Dünya var oldukça geleceğe giden her 29 Ekim günü, Türk milleti bu mutlu bayramlarını kutlayacaktır” diyor, şehitlerimizin bu ölmez eserinin şahsında o karanlık günlerde bir güneş gibi doğan Büyük Kurtarıcı Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve sevgiyle anıyoruz. “Cumhuriyet’e Kanat Açanlar” yazı dizimiz, Kasım & Aralık 2023 sayımızda da devam edecek.
 
KÜLTÜR SANAT DESTİNASYONU “MÜZE GAZHANE”
 
Kadıköy Life sayfalarında ayrıca Anadolu yakasının tüm ilçelerinden haberler ve özel röportajlar da yer alıyor. Kadıköy’e kültür sanat anlamında önemli bir destinasyon olarak kazandırılan Müze Gazhane, etkinlik ve atölye çalışmalarıyla kısa sürede İstanbulluların uğrak noktası hâline geldi. Sadece Kadıköylüler değil, tüm İstanbullular için önemli bir merkez olan Müze Gazhane’nin misyonunu ve yeni sezon etkinliklerini, İBB Kültür AŞ Mekanlar Müdürü Selin Talazan ile konuştuk.
 
KADIKÖY’E ARKEOLOJİ MÜZESİ ŞART!
 
Kadıköy’de her geçen gün ortaya çıkarılan arkeolojik bulgular, ilçenin köklü tarihini zenginleştirmeye devam ediyor. Fikirtepe, Fenerbahçe, Yeldeğirmeni, Haydarpaşa gibi bölgelerde yapılan kazıları, Kadıköy’ün arkeolojik zenginliklerini ve tarihini, Sanat Tarihçisi Hayri Fehmi Yılmaz’dan dinledik ve sayfalarımıza taşıdık. Yılmaz, Kadıköy’e arkeoloji müzesinin kurulmasının şart olduğunun altını çizdi.
 
FENERBAHÇE STADYUMU…
 
Türkiye’nin en kadim spor yurdu olarak kabul edilen, spora ev sahipliği yapmaya bundan 105 yıl önce başlayan Fenerbahçe Stadyumu’nun geçirdiği evreleri ve misyonunu, Barış Kenaroğlu & Barış Eymen imzasıyla çok özel ve nadir fotoğraflar eşliğinde Kadıköy Life sayfalarında bulacaksınız.
 

Kadıköy Life 113. Sayı Eylül 2023 isimli sayfadan oluşan kitap ; tarafından yazılmış ve KADIKÖY LIFE yayınevinin 20.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kadıköy Life 113. Sayı Eylül 2023 pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.