Karikatüristin Ölümü pdf – Yandex indir

tarafından
24
Karikatüristin Ölümü pdf – Yandex indir

Karikatürist Memo Tembelçizer, mizah dergilerinin kapanmaları sürecine denk gelen kendi orta yaş krizini anlattığı bu kitabındaki üç ayrı hikâyede üç ayrı şekilde ölüyor. Aile sorumlulukları, çocukluk hayalleri ve mesleğinin yok oluşu arasına sıkışan Memo Tembelçizer’in mizah ile trajedi arasındaki ince çizgide ilerleyen bu kitabını okurken nerede gülüp nerede ağlayacağınızı şaşıracaksınız, dolu dizgin entrika ve aksiyondan başınızı kaldıramadan kitabı bir hamlede bitireceksiniz.
 
2014- 2020 yılları arasında Uykusuz dergisi yaz ve kış özel sayılarında çizdiği bu üç öyküyü Memo Tembelçizer bu kitap için baştan sona elden geçirdi. Dergide dar alana sığdırmak zorunda kaldığı kareleri genişletti, yeni kareler ve sayfalar ekledi, mevcut çizgileri bir o kadar daha çoğaltarak öykü anlatımındaki görsel atmosferi zenginleştirdi. Baştan sona yeniden düzenlenmiş haliyle ve Süpersonik Komiks’in özel kitap boyutuyla tam bir cep çizgi romanı haline gelen bu kitap, okurlarını haftalık Türk mizah dergiciliğinin son döneminde hüzünlü bir yolculuğa çıkaracak.
 
 

Karikatüristin Ölümü isimli 160 sayfadan oluşan kitap ; Memo Tembelçizer tarafından yazılmış ve SÜPERSONİK KOMİKS yayınevinin 07.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Karikatüristin Ölümü pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.