İslam Öncüleri İslam’ın Delili / İmam Gazali pdf – Yandex indir

tarafından
21
İslam Öncüleri İslam’ın Delili / İmam Gazali pdf – Yandex indir

Soyguncular, Muhammet’le birlikte üç küçük tepeyi aştılar ve reislerinin bulunduğu gizli mağaraya vardılar. Boz saçlı eşkıya, reise doğru yanaştı. Delikanlıyı işaret ederek bir şeyler fısıldadı.
***
Sen, kâşif arkadaşım,
Bu kitabı incelediğine göre keşfe çıkmayı seviyorsun tahminimce. İnci mercan, arının hanesi kovan, gökyüzündeki süslü tavan, yerküre beşiğinde yüzbinlerce türden bitki ve hayvan, işte göz kamaştırıyor semada her şeyi ısıtan lamban… Ve keşfi bekleyen sayısız harikalıklar ile çepeçevre atan bir güzel kalp var sende arkadaşım. O kalp dahi bekler senin kendisini keşfini.
Gel, kalp diyarında gezmiş ve tılsımları çözmek nasip olmuş bir kâşif ile tanışalım şimdi. Henüz hayattayken ona “İslam’ın Delili” diyorlardı. Bu ne anlama geliyordu acep? Doğu’da, Batı’da çağlar boyunca yankılanan bir ses… Peki; Descartes, Pascal, Montaigne, Hume gibi pek çok düşünürde derin etkiler bıraktığını hiç duymuş muydun bu sesin?
*
Masal değil, gerçek bir kahramanın hayat hikayesi.
 

İslam Öncüleri İslam’ın Delili / İmam Gazali isimli 96 sayfadan oluşan kitap ; Meleknur Özdoruk tarafından yazılmış ve ÇELİK YAYINEVİ yayınevinin 17.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İslam Öncüleri İslam’ın Delili / İmam Gazali pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.